• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 25 Απριλίου 2015

    Κώστας Κυτίδης (πρώην πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης): Σχετικά με το έλλειμμα των 168.000 ευρώ

    "Μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο της δικαιοσύνης καλό θα είναι να μην υπάρχουν εύκολες δηλώσεις από κανέναν"

    "Εμείς θα είμαστε φειδωλοί στο να βγάζουμε συμπεράσματα μέχρι η δικαιοσύνη να ολοκληρώσει το έργο της" δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης Κώστας Κυτίδης, σχετικά με το έλλειμμα των 168.000 ευρώ που βρέθηκα στο ταμείο της επιχείρησης από τους ορκωτούς λογιστές που διενήργησαν έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο.

    Το έλλειμμα εντοπίζεται στην περίοδο όπου ο κ. Κυτίδης ήταν πρόεδρος και εμπιστεύεται όπως είπε τη νομική οδό η οποίο θα δείξει την αλήθεια όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

    Δείτε το βίντεο
    Πηγή: kozani.tv
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κώστας Κυτίδης (πρώην πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης): Σχετικά με το έλλειμμα των 168.000 ευρώ Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top