• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

    Με απόφαση του ο διοικητής των νοσοκομείων Μαμάτσειου - Μποδοσάκειου Γ. Παύλου στέλνει γενικούς γιατρούς και αγροτικούς για εφημερίες

    «Κόντρες» για την απόφαση του διοικητή των Μαμάτσειου Μποδοσάκειου Γ. Παύλου

    Στέλνει τους γενικούς γιατρούς και αγροτικούς για εφημερίες

    Με εξώδικο απαντούν οι γιατροί!

    Μείζον ζήτημα στον ιατρικό κόσμο της περιοχής έχει δημιουργήσει η προ ημερών απόφαση του διοικητή του Μαμάτσειου-Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Γιώργου Παύλου να σταλούν γενικοί γιατροί από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής, αλλά και αγροτικοί γιατροί, για εφημερίες στα ΤΕΠ, αφού, όμως, έχουν καλυφθεί οι ανάγκες των Κέντρων Υγείας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ήδη οι γενικοί γιατροί έχουν απευθυνθεί προς δικηγόρο της Κοζάνης, προκειμένου να επιδοθεί εξώδικο προς τη διοίκηση των δυο νοσοκομείων, προκειμένου να «μπλοκάρουν» την εν λόγω απόφαση.

    Από την πλευρά του, πάντως, ο διοικητής Γιώργος Παύλου τονίζει πως ο σκοπός του είναι να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα δυο νοσοκομεία της περιοχής.

    Μιλώντας στο Kozanimedia, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χαράλαμπος Τσεβεκίδης, επιβεβαίωσε πως υπάρχει θέμα, για το οποίο έχει ενημερωθεί σχετικά και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης, με τον ίδιο να κάνει συνεχείς επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, προκειμένου να εξευρεθεί μια λύση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί και το οποίο, όπως φαίνεται, παρουσιάζει αρκετά νομικά και όχι μόνο προβλήματα.

    Επίσης, αύριο, Παρασκευή, στις 3 το μεσημέρι, έχει συγκληθεί έκτακτη και ανοιχτή για όλους συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου για το συγκεκριμένο ζήτημα.

    (Το έγγραφο που παρουσιάζει το Kozanimedia αναρτήθηκε απο τον ιατροδικαστή Αναστάσιο Θεοδωρίδη)
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Με απόφαση του ο διοικητής των νοσοκομείων Μαμάτσειου - Μποδοσάκειου Γ. Παύλου στέλνει γενικούς γιατρούς και αγροτικούς για εφημερίες Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top