• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

    Εφημερίες με ιδιώτες γιατρούς στη μαιευτική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

    Άμεση ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη στο θέμα των εφημεριών της Μαιευτικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

    Ο Θ. Καρυπίδης προκάλεσε σύσκεψη αργά το βράδυ της Πέμπτης με τον διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων “Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο” Γεώργιο Παύλου και τον ιατρικό σύλλογο, από την οποία και προέκυψε η λύση να συνεχιστούν οι εφημερίες με ιδιώτες γιατρούς ως επισκέπτες, καθώς υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

    Ο περιφερειάρχης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κλείσιμο της μαιευτικής κλινικής του Μαμάτσειου, αλλά για εξυπηρέτηση των εφημεριών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, όπου εφημερεύει παράλληλα και η παιδιατρική κλινική. Τόνισε, ωστόσο, ότι μέσα από τη συνεργασία με τους ιδιώτες γιατρούς της περιοχής, στην οποία προχώρησε κατ’ εντολή του ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Γιαννακίδης, δίνεται λύση στην κάλυψη των αναγκών εφημερίας και στα δύο νοσοκομεία, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες.
     

    Πηγή: kozan.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Εφημερίες με ιδιώτες γιατρούς στη μαιευτική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top