• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

  Εφημερίες με ιδιώτες γιατρούς στη μαιευτική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

  Άμεση ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη στο θέμα των εφημεριών της Μαιευτικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

  Ο Θ. Καρυπίδης προκάλεσε σύσκεψη αργά το βράδυ της Πέμπτης με τον διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων “Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο” Γεώργιο Παύλου και τον ιατρικό σύλλογο, από την οποία και προέκυψε η λύση να συνεχιστούν οι εφημερίες με ιδιώτες γιατρούς ως επισκέπτες, καθώς υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

  Ο περιφερειάρχης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κλείσιμο της μαιευτικής κλινικής του Μαμάτσειου, αλλά για εξυπηρέτηση των εφημεριών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, όπου εφημερεύει παράλληλα και η παιδιατρική κλινική. Τόνισε, ωστόσο, ότι μέσα από τη συνεργασία με τους ιδιώτες γιατρούς της περιοχής, στην οποία προχώρησε κατ’ εντολή του ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Γιαννακίδης, δίνεται λύση στην κάλυψη των αναγκών εφημερίας και στα δύο νοσοκομεία, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες.
   

  Πηγή: kozan.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Εφημερίες με ιδιώτες γιατρούς στη μαιευτική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
  Scroll to Top