• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

    ΠΑΜΕ Κοζάνης: Kινητοποίηση στα γραφεία του ΟΑΕΔ την Πέμπτη στις 10:00 π.μ.

    Απευθυνόμαστε σε κάθε έναν που βρίσκεται ήδη στην ανεργία, που ψάχνει να βρει μεροκάματο με το δίκανο, στους απολυμένους, στους εργαζόμενους που βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός παραγωγής, στους εργαζόμενους των προγραμμάτων απασχόλησης.

    Απευθυνόμαστε σε καθε εργατική οικογένεια! Η ανεργία βρίσκεται σε κάθε σπίτι και την αξιοποιούν για να τρομοκρατούν, για να μειώνουν ακόμα παραπέρα τα ήδη πετσοκομμένα μεροκάματα.

    Κανένας δε μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την ανεργία. Αξιοποιούν την ανεργία για να μας εκβιάζουν. Για να δουλεύουν οι εργαζόμενοι πιο φθηνά και περισσότερο κι εμείς οι άνεργοι για να αποδεχτούμε την εργασιακή ζούγκλα, την απληρωσιά, την 3ήμερη και 4ήμερη δουλειά με κουτσουρεμένα μεροκάματα και δικαιώματα.

    Εργαζόμενε-εργαζόμενη στα προγράμματα απασχόλησης,

    Εσύ που βαφτίζεσαι ξαφνικά “ωφελούμενος”. Εργάζεσαι χωρίς δικαιώματα, δεν έχεις δικαίωμα στον αγώνα, στη διαμαρτυρία, στην απεργία. Πληρώνεσαι ακανόνιστα και καθυστερημενα, δουλεύεις χωρίς άδεια, δώρα, χωρίς συντάξιμα ένσημα, σε αντικείμενα και σε χώρους που δε γνωρίζεις, πολλές φορές σε ανθυγιεινές συνθήκες.

    Όλοι μαζί εργαζόμενοι, άνεργοι, οικογένειες, γυναίκες με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης να παλέψουμε, να απαιτήσουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
    • Επίδομα ανεργίας 600€ χωρίς όρους και προϋποθέσεις
    • Το διάστημα της ανεργίας να αναγνωρίζεται ως συντάξιμος χρόνος χωρίς επιβάρυνση των ανέργων.
    • Όσο διαρκεί η ανεργία, οι άνεργοι και τα μέλη της οικογένειάς τους να έχουν πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
    • Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751€
    • Κοινωνική ασφάλιση αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν
    • Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/9 10:00πμ.

    ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΙΣ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ 12:00πμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Η Γραμματεία Κοζάνης του
    Πανεργατικού Αγωνιστικού ΜΕτώπου
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΠΑΜΕ Κοζάνης: Kινητοποίηση στα γραφεία του ΟΑΕΔ την Πέμπτη στις 10:00 π.μ. Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top