• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

    Ο Στέφανος Πράσσος υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    O Στέφανος Πράσσος, γνωστός για τη συνδικαλιστική του δράση στη ΔΕΗ και πρόεδρος του Σωματείου Εργατική Αλληλεγγύη, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 
    Ο προηγούμενος υποψήφιος του πολιτικού σχηματισμού Σπύρος Κωνσταντινίδης μίλησε για τη δράση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όλο αυτό το διάστημα και παρουσίασε τον κ. Πράσσο, καλώντας την κοινωνία να στηρίξει την παράταξη.
    «Θα απευθυνθούμε στην αριστερά που είναι ενάντια στην Ε.Ε. για συμπόρευση, γιατί πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν φιλολαϊκές λύσεις εντός της Ε.Ε., αλλά και στους άνεργους της περιοχής και τους αγωνιστές που έδωσαν τις μάχες τα τελευταία χρόνια, θα συναντηθούμε ξανά με τους συναγωνιστές που βρεθήκαμε στους δρόμους» τόνισε ο κ. Πράσσος.
    Το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί το όνομα και η διακήρυξη του σχήματος που θα έχει ως στόχους την ανατροπή της ευρωπαϊκής πολιτικής, τα κοινωνικά δικαιώματα, τη διαγραφή του χρέους, την κατάργηση του Καλλικράτη και τον αγώνα ενάντια στο ρατσισμό, μεταξύ άλλων.
    «Όσοι παρακολούθησαν τα περιφερειακά συμβούλια είδαν από κοντά αυτή τη γραφειοκρατική ξεφτίλα» δήλωσε ο Σπύρος Κωνσταντινίδης, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ ο Χρήστος Βασιλόπουλος δήλωσε ότι η κίνηση αυτή «έχει το χαρακτήρα να ενώσει τις ζωντανές πολιτικές δυνάμεις που επιδιώκουν μια βαθύτερη αντιπαράθεση».


     Σωκράτης Μουτίδης - www.kozani.tv
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Στέφανος Πράσσος υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top