• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

    24ωρη παναττική απεργία κήρυξαν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

    24ωρη παναττική απεργία για αύριο Τετάρτη αποφάσισε σε έκτακτες συνεδριάσεις τους η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει πίσω την επιστράτευση των ναυτεργατών.

    «Αντί η κυβέρνηση και ο Υπουργός Ναυτιλίας να δώσουν λύσεις με την υπογραφή ΣΣΕ και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, επέλεξαν για άλλη μία φορά την αυταρχική και αντισυνταγματική πρακτική της επιστράτευσης», αναφέρει η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της.

    «Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα των επιστρατεύσεων και να εγκαταλείψει τις αδιάλλακτες συμπεριφορές σεβόμενη τα βασικά και θεμελιώδη δημοκρατικά και πολιτικά δικαιώματα των εργαζομένων.

    Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι της Αττικής να πάρουν μέρος στην 24ωρη Απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 10:30πμ στον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά και στην πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας».

    Παράλληλα, Παμπειραϊκή 24ωρη απεργία κήρυξε και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά σε ένδειξη συμπαράστασης.

    Για τις 10 το πρωί στον Αγιο Διονύσιο, ορίστηκε ηαυριανή απεργιακή συγκέντρωση των ναυτεργατών.

    Πηγή: ThePressProject.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 24ωρη παναττική απεργία κήρυξαν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top