• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

    Οταν οι εργάτες απεργούν και ο δημοσιογραφίσκος προβοκάρει

    24ωρη απεργία σήμερα στα μέσα μαζικής μεταφοράς Μετρό, ΗΣΑΠ και Τράμ και στην πρωινή εκπομπή του Αντένα φιλοξενούσαν σε σύνδεση τον πρόεδρο των εργαζομένων στο Μετρό Αντώνη Σταματόπουλο.

    Ενας δημοσιογραφίσκος της εκπομπής που συστήθηκε μάλιστα σαν οικονομικός συντάκτης, έκανε προσπάθεια να προβοκάρει τις απόψεις του ταξικού συνδικαλιστή, για να πάρει την πρέπουσα απάντηση.
     
    Όταν ο συνδικαλιστής αναφερόταν ότι όλος ο κλάδος του έχει εξαθλιωθεί απ’ τις απανωτές μειώσεις των αποδοχών τους που φτάνουν μέχρι το 40%, τον δημοσιολόγο του Αντένα τον έπιασε ο πόνος για τον κόσμο που θα ταλαιπωρηθεί απ’ την απεργία. Η απάντηση του Σταματόπουλου όμως δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνείες.
    Πηγή: Βαθύ Κόκκινο
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Οταν οι εργάτες απεργούν και ο δημοσιογραφίσκος προβοκάρει Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top