• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΗ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 31 ΓΕΝΑΡΗ


    Συνάδελφοι

    Η τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) κάνοντας επίδειξη αυταρχισμού καιαλαζονείας, χρησιμοποιώντας την κρατική βία προχώρησε σε επιστράτευση τωνεργαζόμενων στο μετρό, κατέλαβε με τα ΜΑΤ το αμαξοστάσιο.

    Χρησιμοποιεί τους κατασταλτικούς μηχανισμούς προκειμένου να καταστείλει τουςαγώνες των εργαζόμενων, για να επιβάλει την βάρβαρη πολιτική της που μειώνει τουςμισθούς επιβάλει χαράτσια, πετσοκόβει δικαιώματα

    Η επιχείρηση «νόμος και τάξη» έχει στόχο συνολικά τους εργαζόμενους. Τα μέτρα πουπαίρνει σήμερα ενάντια στους απεργούς του μετρό τα πήρε χθες ενάντια στους απεργούςτης ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ, απειλεί να τα πάρει ενάντια σε κάθε εργαζόμενο που αντιστέκεται.

    Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ έχουν πείρα. Στην επίθεση που σχεδιάζουν ανάμεσα στα άλλαπεριλαμβάνονται μέτρα όπως:
    • Το σχέδιο για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ (Πλήρης διαχωρισμός Μεταφοράςκαι Διανομής, δημιουργία μικρής ΔΕΗ, παραπέρα μετοχοποίηση σε ότι θα έχειαπομείνει)
    • Νέες μειώσεις στους μισθούς ανάλογες με αυτές που προωθούν στις συγκοινωνίες
    • Πετσόκομμα όποιων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν μείνει κάνοντας αρχή μέσα απότο σχέδιο για την (αναμόρφωση των επιδομάτων)
    Η επίθεση αυτή σε συνδυασμό με την φοροληστεία που εφαρμόζουν, τα χαράτσια, τηνκαρατόμηση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων θα κάνουν την ζωή μας κόλαση.

    Είναι σίγουρο ότι για να κάμψουν τους αγώνες, θα χρησιμοποιήσουν τα ίδια σαθράεπιχειρήματα για ρετιρέ και προνομιούχους, την συκοφαντία, τις απειλές θα πάρουν ταίδια αντιδραστικά μέτρα.

    Οι εργαζόμενοι σαν μια γροθιά πρέπει να απαντήσουν στην βάρβαρη επίθεση τηςκυβέρνησης, με μαζική οργάνωση, απειθαρχία στα αντιλαϊκά μέτρα και την καταστολή.

    Τώρα να δυναμώσει η αλληλεγγύη και να απαιτήσουμε την άρση τηςεπιστράτευσης

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2013

    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    ΔΕΗ –στηρίζεται από το  ΠΑΜΕ
    http://www.esk.genop.gr e-mail esk@genop.gr
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    28-1-2013
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΗ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 31 ΓΕΝΑΡΗ Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top