• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

    Π. Κουκουλόπουλος: Ψήφισα Ναί, για να δώσει ο πρωθυπουργός μήνυμα στην Ευρώπη πως η κοινωνία βιώνει ένα δράμα...

    Διάλογος ανάμεσα σε κυρίες της αριστοκρατίας στο δρόμο της επιστροφής για το ... φτωχικό τους, μετά την παρακολούθηση δημοσίων εκτελέσεων των εξεγερμένων Κομμουνάρων στο Παρίσι:

    «Θεέ μου! Τι δυστυχισμένος που ήταν ο δήμιος»!
    Λαϊκιστές και κακοήθεις που επιμένουν να αμφισβητούν τις αγνές προθέσεις των βουλευτών της συγκυβέρνησσης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, και όσοι ακόμα έχουν την απορία γιατί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος ψήφισε το γενοκτονικό μνημόνιο 3 και τον κρατικό προϋπολογισμό που ενσωματώνει την εφαρμογή του, έλαβαν αποστομωτική, αντιλαϊκιστική, πατριωτική κ.λπ απάντηση από την ομιλία του στη Βουλή:
    «Ψηφίζω όπως ψήφισα, με 153 συναδέλφους και προχθές,  και το νομοσχέδιο που είχε σχέση με τα μέτρα, επάνω στα οποία, αποτυπώνεται ο προϋπολογισμός,  γιατί θέλω να πάει ο πρωθυπουργός της χώρας ισχυρός στην Ευρώπη και να δώσει ένα μήνυμα στην Ευρώπη:  Πως η κοινωνία βιώνει ένα δράμα, το πολιτικό σύστημα, όπως έδειξε και το 153, δε μπορεί να πάρει άλλες αποφάσεις και πως θα πρέπει να υπάρξει σεβασμός στις θυσίες του ελληνικού λαού».
    Μάλιστα... 

    Η εφιαλτική επίσημη ανεργία του 28% στη Δυτ. Μακεδονία, η μαύρη απλήρωτη ελαστική εργασία, ο εξανδραποδισμός της νεολαίας, των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων, της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας από τα αλλεπάλληλα μνημόνια ήταν κάτι που στην Ευρώπη δεν γνώριζαν. Έτσι κρίθηκε αναγκαίο το νέο γενοκτονικό μνημόνιο 3, ώστε ν' ανοίξουν τα μάτια και τα αυτιά στην Ευρώπη και να λάβει το ηχηρό μήνυμα:
    Μη μας πιέζετε άλλο και ελεήστε τους δημίους! Είμαστε αποφασισμένοι να τους εξαθλιώσουμε όλους, να τους εξοντώσουμε όλους, σταματήστε μας! 

    Επιτέλους Ευρώπη! Δείξε λίγο σεβασμό στις ανθρωποθυσίες, δεν βλέπεις πόσο δυστυχείς είναι οι δήμιοι! 

    ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

    Στη Μεσόγειο θάλασσα
    όπου γεννήθηκε η κουλτούρα-μας
    έγιναν ελεύθερες εκλογές
    ανάμεσα στη Σκύλλα
    και τη Χάρυβδη

    Ψιθυριζόταν βέβαια πως οι δυό-τους
    είχαν συμμαχήσει κρυφά μεταξύ-τους
    αλλ' ωστόσο οι περισσότεροι
    ψήφισαν τη μια
    ή την άλλη

    Περιέργως
    κανένας-τους δεν έμεινε
    ζωντανός
    έκτος απ τον Οδυσσέα
    Αυτός δεν αναγνώρισε τις εκλογές 

    Έριχ Φρηντ

     
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. ελεινοί και τρισάθλιοι ποπουλάροι,
      που να αντιληφθείτε ότι ο ωραίος Πάρις για να καταδείξει και μόνο την ποταπότητα του να κατέχει κανείς κατ' αποκλειστικότητα την ωραία Ελένη, την απήγαγε!...
      Αλλά που να αντιληφθείτε το μεγαλείο του ανδρός!..
      στουρνάρια!...

      Πρίαμος

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Π. Κουκουλόπουλος: Ψήφισα Ναί, για να δώσει ο πρωθυπουργός μήνυμα στην Ευρώπη πως η κοινωνία βιώνει ένα δράμα... Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top